Sæson 2020/21

Er du til en hyggelig atmosfære med masser af grin? Så bør du blive medlem!  

I Skagen Gymnastikforening kan vi tilbyde mange spændende hold, og der er lidt for en hver smag, alder og interesse. Der vil være noget for dig, om du er nybegynder eller øvet. 
Vi har gode og blandede hold, som får smilet frem på enhver, og det sørger for at man sover godt om natten. 

Vi tilbyder et væld af muligheder for dig, som ønsker at udvikle dig som gymnast – eller dig, der søger aktiviteter med motorisk udvikling og glæde for hele familien.

GF76 gymnastik bygger på breddeidræt med fokus på udfordring, sundhed og fællesskab. Det skal være sjovt at gå til gymnastik.

Tilmeldingen er åben – find dig et hold, meld dig til og mød op.

Vi savner jer og glæder os til at komme i gang.

35 forventningsfulde instruktører glæder sig til at tage imod dig og give dig de udfordringer gymnastikken kan give dig.

Der vil i denne sæson være en del corona retningslinjer, som SKAL overholdes. Derfor vil der være nogle forandringer i forbindelse med gymnastiktræningen. Vi håber på alles forståelse og samarbejde, så det kan lade sig gøre at gå til gymnastik i denne sæson. Ingen af os, har før stået i denne situation før og sammen er vi stærkere.

Der for starter holdene op forskellige uger – orienter dig via vores hjemmeside eller FB. Vi gør det nemt for dig så du kan følge med

Vi ønsker at sikre en god, hygiejnisk og sikker træning for både vores gymnaster og trænere, derfor bedes nedstående retningslinjer følges

* Viser man tegn på sygdom, så bliver man hjemme. 

* Da vi skal sikre afstand mellem gymnaster og trænere, vil der kun blive udbudt et        mindre begrænset antal pladser på holdene. 

* Vi skal så vidt muligt opretholde 2 meters afstand mens vi træner.

*  ALLE skal møde til tiden.

* Kun 1 forældre pr tilmeldt barn må deltage og møde op på familieholdet og far-mor-      barn holdet

* Ingen søskende som ikke er tilmeldt må deltage på holdende. 

* Man skal møde omklædt, da der ikke vil være omklædningsrum til rådighed. 

* Alle skal spritte hænder ved indgang og udgang.

* Gymnaster og dansere på holdende må gerne have bare tæer – med fødder skal         sprittes af ved indgang og udgang.  

* Alle redskaber, små som store sprittes af før og efter brug. De deltagende forældre      bedes hjælpe med dette på deres hold.